Antiek-Zilver en Kristal

De Armenhof staat al vele jaren bekend om haar grote zilvercollectie en het niveau daarvan. De collectie bestaat vooral uit Nederlands en Engels zilve...
De Armenhof staat al vele jaren bekend om haar grote zilvercollectie en het niveau daarvan. De collectie bestaat vooral uit Nederlands en Engels zilver. Zilver met keuren  van 's-Hertogenbosch heeft onze bijzondere aandacht maar het aanbod is veelal klein. Zilver uit andere landen is ook in onze collectie aanwezig maar is eveneens schaars. Het zilver op de getoonde fotos is zo mogelijk van relevante tekst voorzien zoals herkomst jaar, maker en soms zijn ook de afmetingen van belang. In de nabije toekomst zullen onze nieuwe aanwinsten steeds zichtbaar zijn in het meest linkse fotoblok.

Onze collectie bevat ook silverplated voorwerpen. In een aantal gevallen zijn voorwerpen zo groot dat dit in massief zilver uitgevoerd tot hoge prijzen zou leiden. Bijvoorbeeld z.g. meatcovers of cloches zijn bijna altijd in silver-plated materiaal uitgevoerd. Onze plated voorwerpen zijn voornamelijk engels en met een extra dikke zilver-coating uitgevoerd. Dit is meestal te zien aan de keuren en makersmerktekens b.v. EPNS.

Voor SimpleViewer is JavaScript en de Flash Player nodig. Haal hier je Flash Player.